Online administratie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een online administratie? Met online software kan de administratie van uw bedrijf steeds verder worden geautomatiseerd. Hierdoor kan erg efficiënt gewerkt worden en bent u minder tijd kwijt aan de administratie. Er zijn diverse mogelijkheden om de processen binnen uw bedrijf verder te automatiseren.

Het is mogelijk om de administratie volledig digitaal te voeren met onze software. Hiervoor maken we gebruik van online administratiesoftware, waarbij scan & herken en digitale facturatie geïntegreerd zijn. Door een koppeling worden de banktransacties van diverse banken (o.a. Rabobank, ABN AMRO, ING en Knab) dagelijks automatisch ingelezen. De gegevens uit de salarisadministratie kunnen tevens gekoppeld worden met de online administratie en zelfs met kassasoftware. U kunt gebruik maken van handige apps voor scan & herken, autorisatie van inkoopfacturen, declaraties en inzicht in uw cijfers.

Al deze data vormen de basis voor uw managementinformatie die realtime bijgewerkt wordt op basis van de online administratie. De begroting en liquiditeitsprognose zijn tevens opgenomen in de online managementinformatie. U heeft dus continu inzicht in de cijfers van uw bedrijf! We laten u graag de mogelijkheden zien! Om een afspraak te maken kunt u met ons contact opnemen. Aan de hand van een vrijblijvende demo laten we u graag de mogelijkheden zien.