Omarm duurzaamheid en investeer in een groenere toekomst met duurzame subsidies

Jouw duurzame investeringsdoelen kunnen erg waardevol zijn. Omarm je duurzaamheid? Dit loont zich niet alleen op vele vlakken voor jouw bedrijf, ook biedt het talrijke voordelen voor mens en milieu door een groenere en veerkrachtigere wereld.

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van hun impact op het milieu en staan open om duurzame mogelijkheden te verkennen, alleen duurzame investeringen gaan vaak gepaard met de nodige kosten. Gelukkig sta je niet alleen in dit streven, diverse subsidies en fiscale regelingen bieden je een helpende hand bij het verlichten van de financiële lasten die een duurzame investering met zich meebrengt.

Ben jij klaar om duurzaamheid te omarmen en samen te bouwen aan een groenere wereld? Ontdek de belangrijkste subsidies voor duurzaam ondernemen die jouw duurzame investeringsdoelen een steuntje in de rug geven.

Duurzaam investeren kan op vele manieren. Ben je als ondernemer bijvoorbeeld van plan een milieuvriendelijke bedrijfsauto voor het vervoer van goederen te kopen of financial leasen? Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar kan financieel ook voordelig zijn middels het toepassen van de MIA! Of wil je graag bewust innoveren? Om het verkennen van technologische vernieuwingen te stimuleren zijn er interessante mogelijkheden om fiscaal voordelig Research & Development te doen, zoals de WBSO.

Wil je graag duurzaamheid omarmen en ontdekken hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan een groenere toekomst, alleen weet je niet waar je moet beginnen? De Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) helpt je op weg en adviseert je welke energiebesparende- en verduurzamingsmaatregelen het beste passen bij jouw bedrijf.