Meierij Accountancy & Advies genomineerd voor de Exact Cloud Award

Meierij Accountancy & Advies is genomineerd voor de Exact Cloud Award van 2016. Daarmee mogen we ons rekenen tot één van de vijftien meest innovatieve accountantskantoren van Nederland en uiteraard zijn we daar bijzonder trots op!

exact cloud award

De Exact Cloud Award is dé verkiezing voor kantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten hoog in het vaandel hebben staan. De accountantskantoren worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. Vijftien vooruitstrevende accountantskantoren zijn door hen naar voren gebracht. De vakjury vindt deze kantoren het meest onderscheidend op het gebied van cloud computing en innovatieve bedrijfsprocessen. Bovendien spelen zij volgens de jury het beste in op de behoeften van ondernemers.

Publieksstemming

Onderdeel van de verkiezing is een publieksstemming. Draag jij ons kantoor een warm hart toe? Dan kun je op ons stemmen via de onderstaande button. Wij waarderen je steun en betrokkenheid! Half oktober wordt bekend welke kantoren tot de top 6 behoren en tijdens Exact Live op 9 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

exact cloud award stemmen

Exact wil met deze award innoverende accountantskantoren onder de aandacht brengen die hun klanten gevraagd én ongevraagd van advies voorzien. Meierij Accountancy & Advies is een waardevolle sparringpartner voor ondernemers. Het is onze missie om samen te zorgen voor beter ondernemen en meer rendement.

Wil je eens met ons sparren onder het genot van een kopje koffie? Of heb je nog niet eerder met ons samengewerkt en wil je vrijblijvend kennismaken met een van onze adviseurs? Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Bel naar 085 – 489 09 30 of stuur een mail naar info@meierijaccountancy.nl.

Team Meierij Accountancy & Advies