Kijk vooruit met managementinformatie!

Ondernemen is vooruitzien en kansen grijpen als die zich voordoen. Daarom is het belangrijk dat u continu de actuele cijfers van uw bedrijf inzichtelijk heeft! 

Om ondernemers goed zicht te geven op hun bedrijfsresultaten maken we gebruik van Visionplanner. Met Visionplanner heeft u uw managementinformatie online beschikbaar en heeft u op elk gewenst moment zicht op de resultaten van uw bedrijf.
Door een koppeling met de administratie wordt de managementinformatie continu bijgewerkt. Zo heeft u meer grip op uw bedrijf en ziet u direct waar u kunt bijsturen.

Visionplanner kan worden gekoppeld met diverse administratieve software, onder andere Twinfield en Exact Online. Vanuit de cijfers in Visionplanner kan worden doorgeklikt naar de mutaties in de administratie en zelfs naar de digitale facturen! De resultaten kunnen eenvoudig worden vergeleken met de cijfers van voorgaande jaren en met de begroting.

Naast het opstellen van een begroting is het ook mogelijk om een liquiditeitsprognose te maken waarmee de ontwikkeling van de liquiditeitspositie gevolgd kan worden. Ook kunnen we het effect van een voorgenomen investering en financiering in beeld brengen.

Graag willen we samen met u sparren over uw ambities en toekomstplannen. Met betrouwbare managementinformatie kunt u beter vooruit kijken en komt u niet snel voor verrassingen te staan! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We laten u die graag aan de hand van een demo zien. Neem hiervoor contact met ons op via nummer 085-4890930.