Ervaren assistent-accountant

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? We maken graag kennis met jou!

Voel je goed aan wat ondernemers bezighoudt, wat hun ambities zijn en waar ze van wakker liggen? Heb jij een betrokken, klantgerichte en proactieve persoonlijkheid en durf je initiatief en eigenaarschap te tonen? En wil jij jezelf als ambitieuze assistent-accountant verder ontwikkelen op een onderscheidend en groeiend accountantskantoor? Dan kunnen wij wat voor elkaar betekenen.

Krijg je graag een indruk van jouw functie? Hopelijk past jouw klantgerichte en proactieve persoonlijkheid bij onze onderscheidende aanpak en herken je jezelf hierin.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten en begeleidt ze van A tot Z. Jouw klanten staan op nummer één en je weet precies wat jouw klanten bezighoudt en wat er speelt. Je krijgt er energie van wanneer je uitdagende vraagstukken van klanten krijgt en je ze goed kan adviseren en vooruithelpen, of dit nu met hun administratie of fiscale zaken is. Gelukkig steek je graag je handen uit je mouwen en neem je de verantwoordelijkheid voor jouw klanten en werkzaamheden. Met een kritische blik verwerk je de administraties en analyseer je de cijfers, stel je de jaarrekeningen samen en verzorg je de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Hierbij benut je alle mogelijkheden om dit proces te optimaliseren en de administratie te digitaliseren.

Je bent gedreven en toont initiatief en eigenaarschap, hierdoor signaleer je zaken die voor jouw klanten van belang zijn en bespreek je dit samen met de klant. Je adviseert ondernemers niet alleen op basis van online en actuele cijfers maar zet een proactief stapje extra en denkt mee door oprecht aandacht te tonen voor het verhaal achter de cijfers. Daarbij bouwen we als team op onze expertise en bouwen we samen aan de lange termijn, zodat ondernemers tijdens iedere fase van hun bedrijf in alle facetten kunnen ondernemen. Met de nadruk op ‘samen’. We vinden het erg belangrijk om elkaar vooruit te helpen, samen op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en om van elkaar te leren.

Ga jij samen met ons voor kwaliteit? Wij bieden je:

 • Een leuk team met ervaren collega’s die je op de gezellige teamuitjes nog beter leert kennen.
 • Werken voor ambitieuze ondernemers voor wie jij je inzet voor 24 tot 40 uur per week (verdeeld over 3 tot 5 werkdagen).
 • De tijd en ruimte om je werk goed te doen en kwaliteit te leveren.
 • De kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Meierij Accountancy & Advies.
 • Ruimte voor het volgen van gerichte trainingen, cursussen en opleidingen.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en je carrière naar een hoger niveau te tillen.
 • Passende arbeidsvoorwaarden mede afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede werk-privé balans.
 • Een fijne en moderne werkplek op een goed bereikbaar kantoor.
 • Heerlijke verse bonenkoffie, lekkere thee én vers fruit.
 • Mooie lunchwandelingen in Sint-Oedenrode.

Is jouw interesse gewekt?
Als jij denkt de persoon te zijn die wij zoeken horen we graag van je. Wij maken graag kennis met jou en zijn benieuwd naar jouw drive en motivatie. 

Mail jouw gemotiveerde sollicitatie met CV naar j.brouwers@meierijaccountancy.nl, dan maken we snel kennis en gaan we in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je graag ontdekken hoe jij een waardevolle bijdrage aan ons team kan leveren, neem dan contact op met Judith Brouwers. Judith kijkt uit naar je bericht en maakt graag kennis met jou. Zo ontdekken we samen of jouw talenten bij onze aanpak passen!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.