Tim Brouwers

Procesoptimalisatie en IT

Tim houdt zich bezig met het implementeren van de modernste, slimste en vooral meest passende software naar onze wens. Zijn doel? IT inzetten zodat wij nog fijner met onze klanten kunnen samenwerken.

Tim heeft een ongekende drive en gaat geen uitdaging uit de weg. Hij is oplossingsgericht en waar anderen stoppen gaat Tim door. Is er iets wat sneller of makkelijker kan? Vanuit zijn passie voor procesoptimalisatie en automatisering pakt Tim dit aan. En wanneer we ergens tegenaan lopen kunnen we op Tim bouwen voor support, dat toont betrokkenheid! Wat bijzonder is aan Tim is dat hij geen standaard techneut is, maar met zijn combinatie van inleven, aanvoelen en inspelen meedenkt zodat zijn oplossing écht passend is.

Tim schakelt niet alleen razendsnel tussen code, software en klantwensen, hij is ook een fanatieke hardloper! Dit jaar loopt hij al voor de derde keer de halve marathon in Eindhoven. Is hij niet fanatiek bezig in de IT, dan zit hij als fan op het puntje van zijn stoel bij de Formule 1. Bij Tim draait het om snelheid, of het nu om software of racewagens gaat!

T 085 489 0930
M
E support@meierijaccountancy.nl