Roel van Winssen RPP

Roel van Winssen van Van Winssen Personeel en Salaris verricht al jaren de salarisverwerking van de klanten van Meierij Accountancy & Advies. Samen zorgen we ervoor dat alles op het gebied van personeel en salaris goed loopt. 

Onze klanten kunnen gebruik maken van online software, waarin onder meer de verlofregistratie en een koppeling met de administratie in opgenomen is. Via mail of een app kunnen de medewerkers hun salarisstroken inzien. Tevens krijgt u per mail herinneringen over aflopen van arbeidsovereenkomsten, verjaardagen, jubilea etc.

We zorgen samen voor een tijdige en accurate salarisverwerking en houden alle wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante cao’s voor u bij. Daarnaast voorzien wij u van up-to-date informatie van uw medewerkers, zodat u tijdig in kunt spelen op eventuele veranderingen of nieuwe uitdagingen.

Op een deskundige, persoonlijke, betrokken en proactieve manier leveren we een bijdrage aan het succes van uw onderneming.

Roel is getrouwd met Annemarie, vader van twee kinderen en woont in Beuningen. Roel geniet ervan om met zijn gezin met de boot erop uit te gaan.

T 085 - 48 90 930
M 06 - 12 95 68 29
E rvanwinssen@personeelensalaris.nl