Roel van Winssen RPP

Personeelsadviseur

Roel van Winssen verricht de salarisverwerking van de klanten van Meierij Accountancy & Advies. Samen zorgen we ervoor dat alles op het gebied van personeel en salaris goed loopt. 

Onze klanten kunnen gebruik maken van online software, waarin onder meer de verlofregistratie en een koppeling met de administratie in opgenomen is. Via mail of een app kunnen de medewerkers hun salarisstroken inzien. Tevens krijg je per mail herinneringen over aflopen van arbeidsovereenkomsten, verjaardagen, jubilea etc.

We zorgen samen voor een tijdige en accurate salarisverwerking en houden alle wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante cao’s voor je bij. Daarnaast voorzien wij je van up-to-date informatie van je medewerkers, zodat je tijdig in kunt spelen op eventuele veranderingen of nieuwe uitdagingen.

Op een deskundige, persoonlijke, betrokken en proactieve manier leveren we een bijdrage aan het succes van jouw onderneming.

Roel is getrouwd met Annemarie, vader van twee kinderen en woont in Beuningen. Roel geniet ervan om met zijn gezin met de boot erop uit te gaan.

T 085 - 489 0930
M
E