Marjon Hoppenbrouwers

Ondernemersadviseur

Marjon wordt iedere dag blij van contact met klanten. Door haar jarenlange ervaring op de financiële administratie bij MKB-bedrijven kan Marjon zich goed in jouw onderneming verplaatsen. Ze helpt je dan ook graag bij het verwerken van jouw administratie en bij het begeleiden met het digitaliseren hiervan, zodat jij je kan richten op je bedrijf!

’s Ochtends pakt Marjon haar fiets en is ze zo op kantoor. Samen met haar man Erik en hun drie kinderen Imke, Rens en Marit woont ze namelijk in Nijnsel. Ook in haar vrije tijd gaat ze er graag samen met Erik lekker op uit met de fiets en geniet ze van wandelen met haar hond Yara. Marjon is flink in beweging, want ze is ook regelmatig te vinden op de tennisbaan en in de sportschool!

Samen met haar gezin of vrienden gezellige avonden doorbrengen en genieten van lekker eten en drinken vindt ze erg belangrijk. Ook leest ze graag een goed boek of in het weekend lekker uitgebreid de krant. Op zondag staat het sporten van de kinderen centraal; langs de lijn bij het voetbal en korfbal is ze een van hun vaste supporters bij VV Nijnsel en KV Nijnsel.

Wil je Marjon graag bereiken? Op dinsdag, woensdag en donderdag staat ze voor je klaar.

T 085 489 0930
M
E m.hoppenbrouwers@meierijaccountancy.nl