Maaike van der Heijden

Ondernemersadviseur | Marketing & Communicatie

Maaike houdt van uitdagingen, vindt het belangrijk om zaken goed op orde te hebben, heeft een flinke dosis inlevingsvermogen én ze vindt sparren erg leuk. Laat dat nu perfect passen bij haar functie als ondernemersadviseur! Tijdens haar Bachelor Bedrijfseconomie én eerdere ervaring op ons kantoor heeft ze geleerd om vanuit verschillende invalshoeken naar een onderneming te kijken. Ze heeft oprechte interesse in jouw verhaal als ondernemer. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zo succesvol mogelijk is helpt ze je graag bij het verwerken van jouw administratie én bij het begeleiden met het digitaliseren hiervan. Zo kan jij je richten op ondernemen!

Daarnaast heeft Maaike interesse voor marketing, digitale media en communicatie én ze is dol op schrijven. Met een frisse blik en haar nét afgeronde Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media past ze dit graag toe om onze marketingactiviteiten te verzorgen. Zo is ze onder andere verantwoordelijk voor onze bijdragen op social media, houdt ze de website up-to-date, en deelt ze interessante tips via onze mailings. Daarnaast organiseert ze events voor onze relaties, zoals ondernemersavonden en workshops.

Maaike woont sinds kort samen met haar vriend Tom in Boekel, maar het liefst reist ze samen door heel Spanje! Onbekend is Sint-Oedenrode niet voor haar, want hier is ze opgegroeid en heeft ze tot voor kort gewoond. In het weekend gaat ze graag op pad met haar vriendinnen voor een vino tinto of cerveza én een goed gevulde borrelplank mét bitterballen, maar ze kan zeker ook genieten van een goed boek en een dekentje op de bank.

Wil je Maaike graag bereiken? Iedere werkdag staat ze voor je klaar en helpt ze je graag verder.

T 085 489 0930
M
E m.vanderheijden@meierijaccountancy.nl