Judith Brouwers AA RB

Accountant & Belastingadviseur

Meierij Accountancy & Advies is in 2010 opgericht door Judith Brouwers - Van de Wiel. Judith heeft 25 jaar ervaring als accountant én als controller in het bedrijfsleven.

Naast accountant is Judith tevens Register Belastingadviseur en heeft ze veel kennis en ervaring om MKB-ondernemers te adviseren over het benutten van fiscale kansen en het verminderen van fiscale risico's. 

Ze is oprecht geïnteresseerd in datgene wat jou als ondernemer dagelijks bezig houdt. Hierbij kijkt Judith graag met je naar de kansen voor jouw bedrijf richting de toekomst. Meedenken en persoonlijke betrokkenheid bij haar klanten staat bij Judith voorop en is waar ze elke dag enthousiast voor gaat. 

Door haar brede blik en passie voor het verhaal achter de cijfers, is Judith een echte sparringpartner voor iedere MKB-ondernemer. Ze zal je daarbij tevens actief wijzen op fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden.

Daarnaast is Judith actief voor de beroepsorganisatie van accountants om op de startersdag van de Kamer van Koophandel voorlichting te geven aan startende ondernemers. Als partner van StartUp Meierijstad zet Judith zich in voor de startende ondernemers uit Meierijstad. 

Judith is opgegroeid in een ondernemersgezin, haar vader heeft een grondverzet- en transportbedrijf gehad met zijn broers. Het ondernemen heeft ze als kind van thuis uit meegekregen.

Judith is getrouwd met Rob, moeder van Tim en Jort en woont in Sint-Oedenrode. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met haar gezin leuke dingen te ondernemen. Samen gaan ze graag naar Zeeland en de Waddeneilanden of lekker uit eten en naar de film.

 Volg me op LinkedIn

T 085 - 489 0930
M 06 - 51 77 13 63
E j.brouwers@meierijaccountancy.nl