Judith Brouwers AA RB

Meierij Accountancy & Advies is in 2010 opgericht door Judith Brouwers - Van de Wiel. Judith heeft ruim 20 jaar ervaring als accountant én als controller in het bedrijfsleven.

Daarnaast is Judith tevens Register Belastingadviseur en heeft ze veel kennis en ervaring om MKB-ondernemers te adviseren over hun fiscale positie en fiscaal optimaal ondernemen.

Ze is oprecht geïnteresseerd in datgene wat u als ondernemer dagelijks bezig houdt. Hierbij kijkt Judith graag met u naar de kansen voor uw bedrijf richting de toekomst.

Door haar brede blik en passie voor het verhaal achter de cijfers, is Judith een echte sparringpartner voor iedere MKB-ondernemer. Ze zal u daarbij tevens actief wijzen op fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden.

Judith is daarnaast actief voor de beroepsorganisatie van accountants om op de startersdag van de Kamer van Koophandel voorlichting te geven aan startende ondernemers. 

Judith is getrouwd met Rob, moeder van Tim en Jort en woont in Sint-Oedenrode (Olland). In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met haar gezin leuke dingen te ondernemen. Samen gaan ze graag naar Zeeland en de Waddeneilanden of lekker uit eten en naar de film.

T 085 - 48 90 930
M 06 - 51 77 13 63
E j.brouwers@meierijaccountancy.nl