Ellen Cornelissen

Ellen is werkzaam als ondernemersadviseur bij Meierij Accountancy & Advies. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een accountantskantoor in het MKB. Ze heeft ook een financiële functie in het bedrijfsleven vervuld. Doordat ze aan beide kanten van de tafel heeft gezeten, spreekt ze ook jouw taal.

Ellen is erg gedreven in het begeleiden van ondernemers met hun administratie en het zo efficiënt mogelijk verwerken van de administratie. Ze vindt het een uitdaging om te zorgen dat de administratie van klanten goed op orde is, waardoor de financiële positie continu in beeld is. Ellen stelt tevens jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen en verzorgt fiscale aangiften.

Met haar doortastende en betrokken karakter weet ze precies wat er speelt in je bedrijf en denkt ze graag mee over hoe het nog beter kan.

Ellen woont samen met Erik in Zeeland. Ellen maakt graag muziek in haar vrije tijd. Daarnaast leest ze graag een goed boek en geniet ze van de vakantie, waarbij zowel de sneeuw als de zon favoriet zijn.

Heb je de interessante blog van Ellen over online factureren al gelezen? 

T 085 - 489 0930
M
E e.cornelissen@meierijaccountancy.nl