Elise van de Donk

Ondernemersadviseur

Elise is werkzaam als ondernemersadviseur bij Meierij Accountancy & Advies. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan bij zowel een accountantskantoor in het MKB als op de financiële administratie in het bedrijfsleven. Doordat ze de administratie van beide kanten heeft gezien, kan ze zich goed in de klant inleven.

Elise vindt klantcontact erg leuk en belangrijk. Ze wil ondernemers graag helpen om de administratie op orde te hebben en houden. Als de administratie up-to-date is, kunnen ondernemers snel schakelen en hun koers goed bepalen. Elise vindt het een uitdaging om ondernemers te begeleiden met het digitaliseren van de administratie. Elise stelt tevens jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen en verzorgt fiscale aangiften.

Elise is getrouwd met René en samen hebben ze drie kinderen, Laura, Iris en Guus. Ze woont in Liempde. In haar vrije tijd onderneemt ze graag leuke dingen met haar gezin, maar ook tennissen, fietsen en wandelen met de hond doet ze graag. Verder kan ze er ook van genieten om met vrienden een hapje te eten of een terrasje te pikken.

T 085-4890930
M
E