Aniek Breuls

Aniek is werkzaam als ondernemersadviseur bij Meierij Accountancy & Advies. 

Aniek heeft een bedrijfseconomische achtergrond en ervaring in het bedrijfsleven. Ze heeft gewerkt als finance professional waar ze via detachering bij bedrijven gewerkt heeft op de finance afdeling. Hierdoor heeft ze brede ervaring opgedaan binnen diverse soorten bedrijven. Met haar ervaring in het bedrijfsleven en brede blik zet ze zich enthousiast in voor ondernemers.

Binnen Meierij Accountancy & Advies is Aniek verantwoordelijk voor digitalisering. Aniek zorgt dat wij voorop blijven lopen in het gebruik van de nieuwste technieken en software, waarvan onze klanten gebruik kunnen maken. Daarnaast ondersteunt zij onze klanten om zo optimaal mogelijk te werken met hun online administratie, met als doel om de administratie zo efficiënt mogelijk te verwerken en realtime inzicht te hebben in cijfers.

Om ondernemers te laten zien wat de mogelijkheden zijn geeft Aniek workshops over digitalisering van de administratie.

Aniek verzorgt daarnaast werkzaamheden op het gebied van administratie, jaarrekeningen, aangiften en advies voor klanten.

Aniek woont samen met Stefan in Eindhoven. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te sporten en de natuur op te zoeken. Koken voor familie en vrienden én nieuwe landen en culturen ontdekken zijn ook favoriet.

T 085-4890930
M
E a.breuls@meierijaccountancy.nl